-
Witam
Niektórych z Was pamiętam z innego forum Tam mam nicka misza67. Po 3 letniej przerwie wracam do cygar i cieszę się, że spotykam tutaj kilka znajomych nicków
-
Odp: Witam
Żorż, miło mi Ciebie tu widzieć. Znamy się z innego miejsca w necie. A wracaj, wracaj, dobra decyzja
PS - jak Ci dostawa dojedzie to pochwal się jakie cygarka zanabyłeś. W razie czego, pisz, pytaj.
-
Witam!
Kilka z Twoich filmów wygenerowało mi spory ślinotok (Warburger!).
Miło Cię tu widzieć
r a d e k
-
Żorż, ale coś nie coś pamiętasz? Czy będziesz pytał nas jak sezonować humidor???
A pytaj.
Zwróć też uwagę, że mamy tu dział niecygarowych tematów. Możesz tam
d o d a t k o w o pisać o innych swoich pasjach. A z tego co wiem, to masz ich kilka.
-
Coś niecoś pamiętam, ale 3 lata przerwy swoje zrobiły W przyszłym tygodniu odpalam nową stronę, oprócz jedzenia będę tez pisał o sprawach "okołojedzeniowych", między innymi o cygarach - będzie to skierowane głównie do początkujących i tych, którzy chcą zacząć swoją przygodę z paleniem. Oczywiście łamy otwarte dla Was, jeśli tylko będziecie mieli ochotę coś skrobnąć - zapraszam. W następnej kolejności chcę tam dołożyć "dział" o kawach", a także kolejny - o trunkach. W końcu nie samym fast foodem człowiek żyje
-
Witaj
Adam
-
Zamieszczone przez radeqm
Witam!
Kilka z Twoich filmów wygenerowało mi spory ślinotok (Warburger!).
Miło Cię tu widzieć
r a d e k
To bardzo przyjemna praca A jeśli dodatkowo podoba się innym to jestem nader kontent
|
|