-
Odp: Wakacyjno-urlopowe "eventy" cygarowe
Zachęcam Cię i do palenia i do opisu
Adam
-
Masz rację Adam. No jak nie, jak tak? Ale daj sam dobry przykład, boś na świeczniku jest jako ważna forumowa osobistość, jakby nie patrzył.
-
Taka wygenerowana upałem niechęć do palenia bywa złudna.
Wiem to chociażby z tegorocznego pobytu na Korfu. Dwa tygodnie - 17 wypalonych cygar. Chyba nigdy tak dużo nie paliłem Fakt, większość wieczorem i na tarasie, ale w popołudniowym upale też się zdarzyło i było dobrze.
Ad meritum: Rafał, pal nie pie**** mhmmm, no zapal jak znajdziesz chwilę i napisz jak znajdujesz
Pozdrawiam!
r a d e k
P.S. Z kronikarskiego obowiązku - paliłem tylko Joya de Nicaragua - różne formaty z wszystkich serii i... wcale mi się nie znudziło
-
Teraz mi smaka narobiłeś. Muszę się i ja do Pana Lecho zwrócić .
-
Zamieszczone przez rafhof
nic nie pisze - długo...
nic nie pale - od ponad tygodnia!!
choć ostatnia środa w kraju była przemiła i smaczna - może nie wykwintna - ale jak bym tak powiedział to bym poczciwego krupnioka obraził;-)
dzięki Radek!
teraz jestem w Turcji w opcji "familien Urlaub";-) nie jest źle!! nawet "jest dobrze" pod wieloma względami!! ale nie cygarowymi.. po pierwsze primo - mam cygara - ale po drugie primo - mam przy sobie rodzinę...a po trzecie primo - mam wrażenie, że gdybym tylko wyciągnął cygaro z etui - od razu by się zapaliło...od tzw.: (na śląsku): samości... i to na całej powierzchni... taki "hitz" tu jest... gdyby nie moja "wrodzona" sympatia do piwa (EFES daje radę!!;-) to bym się chyba usmażył i odwodnił...albo vice verca...;-)
ale w planie mam zapalić!!! choć tu już nigdzie nie można w środku...rozumiecie to???w Turcji!!! gdyby ten kraj nie sprzedawał fajek (papierosów) to by tu jeszcze chyba prądu nie było...a kurzyć nie wolno... ale ja zakurze...i napisze o tym!!;-)
hej
Też
Dłużej.
Też...nie wiem tylko kiedy,o pogodzie w stopniach F,nawet nie będę was straszył...li tylko,ostatnio temperatura pobijała wszelkie rekordy historyczne
a co do ostatniego-trza lepiej wybierać miejsce familien urlaub
Miłego....
-
Mam nadzieje ze po wakacjach mi sie troche zycie ustabilizuje i beda chwile i na cygara i na pisanie.
Przed wakacjami cyrk na kolkach z zakupem mieszkania, remont, przeprowadzka.
Pozniej od razu praktycznie wyjazd w gory, chwila w firmie, morze, wrocilem i o zywiscie cyrk w robocie...
Powoli zaczynam treningi i zaczynam ukladac sobie czas, moze do wrzesnia jakos sie poukladam... Moze... ?
Adam
-
Oby
|
|