-
Odp: Fajka dla początkującego
Metoda opalania trzyetapowego jest jak najbardziej prawidłowa. Pamiętaj tylko aby palić raz dziennie i utrzymywać w miarę niską temperaturę. Do opalania raczej powinno użyć się jednego rodzaju tytoniu.
Dobrze utrzymane fajki i prawidłowo palone można uzywać przez wiele lat.
-
ok, bardzo dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
-
tak się zastanawiam czy czas palenia fajki nie ucieka mi zbyt szybko. Ile na oko zajmuje wam palenie? Ja 1/3 fajeczki spalam w około 20minut czy to nie za szybko?
-
Zamieszczone przez oZz
Ja 1/3 fajeczki spalam w około 20minut czy to nie za szybko?
nie jest to szybko,ale im wolniej tym lepiej .
Przy opalaniu i potem również, ważne aby udawało Ci się spalać cały nabity tytoń do fajki.
-
Spokojnie 20 minut na początek jest ok a jeśli chcesz wiedzieć ile można "stracić czasu" na paleniu fajki to rekord najlepszy wynik w paleniu 3 gram tytoniu wynosi 3h 48m. a nieoficjalny ponad 4h czego sobie i Tobie życzę
-
w takim razie się ciesze myślałem że się śpiesze....
Kleptiko stracić czasu? Palenie fajki jak i cygar to sama przyjemność
-
-
powolutku do przodu Już popalam fajeczke zapełnioną do połowy, idąc drogą opalania każdej warstwy 5 razy, to zostało mi jeszcze 7 paleń. Nie śpieszę się z tym, wczoraj niestety nie paliłem, dzisiaj niestety też nie, mam nadzieję że jutro się uda
A ty coś popalasz?
-
JA Radomskie ale Franc ma Camele
A na serio ostatnio na tapecie Synjeco Flower of MAdagaskar
-
właśnie popalam sobie Alsbo Vanillia, lekki tytoń, ale dobry,a przede wszystkim wydziela bardzo ładny zapach, który pasuje dziewczynie
|
|