-
Odp: Najlepsze cygaro 2009 aficionado.pl
Cohiba Maduro Genios owszem ale RP Decade... Zdaje mi się, że mam odmienny gust. Ja natomiast od razu zgłaszam cygaro 2010 roku. Bolivar Extra Coronas, myślę, że ci co je palili podziela mój wybór.
-
Zamieszczone przez User
Cohiba Maduro Genios owszem ale RP Decade... Zdaje mi się, że mam odmienny gust. Ja natomiast od razu zgłaszam cygaro 2010 roku. Bolivar Extra Coronas, myślę, że ci co je palili podziela mój wybór.
Jurek, Extra Coronas, czy Royal Coronas?
Jak Royal Coronas to OK - smaczne. Trzeba było głosować i dać mi znać to też bym obstawił a tak Ty nie głosowałeś, a ja owszem, ale sam na swoje cygara.
-
Owszem masz odmienny gust jak wielu z nas,szkoda tylko że nie wziąłeś udziału w tym temacie mielibyśmy okazję poznać twój Top 3 za 2009r .
Na cygaro roku 2010 jest jeszcze sporo czasu,ale miło ,że inicjujesz temat tak szybko,oby Ci zostało tak do końca roku 2010 wynik będzie bogatszy.
Owszem paliłem Bolivar Extra Coronas coś nie coś,nawet trochę tego leży u mnie jeszcze z 2007r i niestety dla tego cygara,ale nie podzielam twojego wyboru.
Mam jednak nadzieję,że zapalisz jeszcze sporo lepszych cygar,czego Ci szczerze życzę.
-
Zamieszczone przez bles73
Jurek, Extra Coronas, czy Royal Coronas?
Jak Royal Coronas to OK - smaczne. Trzeba było głosować i dać mi znać to też bym obstawił a tak Ty nie głosowałeś, a ja owszem, ale sam na swoje cygara.
Royal Coronas Robustos 50 x 4.9" Robustos
Coronas Extra Franciscos 44 x 5.6" Corona
a z tym drugim to nieładnie tak się umawiać
-
Zamieszczone przez klepitko
Niniejszym ogłaszamy że cygarami 2009 roku zostały:
RP Decade 10th Anniversary Torpedo i
Cohiba Maduro 5 Genios
Nie paliłem jeszcze tych cygar - mam misję na ten rok
|
|