abra kadabra Takie foty uświadamiają mi,że są bardziej pokręceni zawodnicy na punkcie cygar . A ten i tak nie jest the beściak
wow, nieźle. Chciał bym być jego sąsiedem
Pozdrawiam http://suwaczki.slub-wesele.pl/20101016570222.html
Zamieszczone przez Jacek Uchryń Takie foty uświadamiają mi,że są bardziej pokręceni zawodnicy na punkcie cygar . A ten i tak nie jest the beściak Wygląda jakby to stało w sklepie. Zamieszczone przez dymek wow, nieźle. Chciał bym być jego sąsiedem Optymalnie byłoby gdyby to była ONA.
+1 Adam
projektowanie stron internetowych
Optymalnie to powinno stać u mnie Oną się znajdzie
Błażej wg doktryny syndykatów Znajomi naszych znajomych to nasi znajomi,więc przynajmniej jeden nasz znajomy trzyma w domu cygara w pudełkach. Trza się zastanowić,czy nie warto by było brać z niego przykład .
już to gdzies pisałem ... utopia!! najpierw humidor..potem kilka..potem..szafa..walk-in..pokój do paleni acygar...i te pe..i te de...;-) a mi jakoś cygar ni ebrakuje..ale czasu i możliwości żeby je spokojnie zapalić! na szczęście dziś jest pierwszy poniedziałęk grudnia i palimy "Pod Ososiem"!! hej
Rafał
Zamieszczone przez rafhof ... a mi jakoś cygar ni ebrakuje..ale czasu i możliwości żeby je spokojnie zapalić! ... hej dokładnie, tak jak piszesz. te same problemy i mi doskwierają a może i więcej... zastanawiałem się, czy starczy mu życia na wypalenie tych cygar.
+1 :| adam
Zasady na forum