-
Spotkanie w Rudzie Śląskiej
Witajcie,
Z kronikarskiego obowiązku nadmienię, że w poniedziałek odbyło się bardzo sympatyczne spotkanie cygarowe. Organizatorem był Lechu, a spotkaliśmy się w składzie:
- Don Lecho z Małżonką
- Rafhof
- Gelu
- Łukasz W
- Ja. Jako, ze przyjechała po mnie moja Żona, Ją też należy wymienić.
Spotkaliśmy się w rudzkiej Kuźni Smaku, miejscu znanym śląskim aficionados od dłuższego już czasu (User - pamiętasz?).
Spaliliśmy dość konkretny zestaw cygar:
- Lechu - Gurkha Black Puro w formacie churchill
- Rafał i ja - Joya de Nicaragua Antano Consul
- Łukasz i Gelu - Royal Jamaica - jakieś takie sporawe
Pod koniec spaliliśmy właściwie wspólnie prezent od Lecha - Havana Humidor - dobre było.
Powiem tak - porozmawialiśmy na wiele tematów, wypaliliśmy trochę dobrego tytoniu i początek tygodnia stał się jakby taki znośniejszy
Słowa moje potwierdza fakt, że za chwilę... piątek
Pozdrawiam i do następnego,
r a d e k
-
Odp: Spotkanie w Rudzie Śląskiej
oj taaaak!!
pięknie było!!
coby prawdziwości stało się zadość trza powiedzieć, że spotkanie nie zakończyło się w Kużni Smaku...ani w poniedziałek...;-)
po zakończeniu etapu w Kuźni wybraliśmy się do Zabrza - a tam ugościł nas Łukasz(w) w swoim domu! to znaczy Gela i mnie..;-) po prędkiej wizycie w Żabce rozprawialiśmy na tematy wszelakie!! konsumując zarazem zakupy - czyli zwłaszcza Desperadosy w ilości: "nie-po-jednym-na-głowę" oraz serek dojrzewający pod tytułem - Sekret Mnicha...czy jakoś tak!!;-) i oczywiście "popalily'my"!! i tu wielkie dzięki dla Łukasza za Macanudo Maduro (chyba Hyde Park) którym zostałem poczęstowany - a tak na prawdę to sam wybrałem, gdyż darczyńca rozwarł humidor i powiedział zachęcająco: "pal co chcesz"!!;-).
Co palili koledzy - nie pamiętam... dowiedziałem się od żony - że w domu byłem po 2.00...
noo..pięknie było!!
niesamowite 2 (a tak na pradę 3;-) odsłonowe spotkanie z bracią cygarową!! i niektórymi jej piękniejszymi połówkami!!;-)
dzięki wielkie Panie i Panowie i do następnego!!oby rychłego!
hej
Rafał
-
oj to się działo!
Pięknie.
-
Witam,
Faktycznie spotkanie było wyśmienite tak jak i cygara.
Bardzo mile spędzony czas w doborowym towarzystwie oby więcej takich co tu dużo mówić super.
Pozdowienia dla całej braci
gelu
-
O tak spotkanie wyśmienite! Mineło już sporo czasu, ja jestem już po pseudo urlopie i trza by powtórzyć to co dobre. Co wy nato?
-
Jak na lato ;-)
Konkrety?
r a d e k
-
no no pięknie!!! działamy!!
na prawdę było przemiło i sympatycznie i ogromna ochota we mnei na "ryplej"..!
o ile oczywiście Łukasz nie ma złych wspomnień po nalocie domowym i okopceniu kuchni!!;-)
ja się piszę!!
hej
Rafał
-
jestem za oczywiście
gelu
-
Zamieszczone przez gelu
jestem za oczywiście
No to może w przyszłym tygodniu? Wstępnie już rozmawiałem z Łukaszem. Słyszałem że masz już zrobiony humidor z tego cedru kanadyjskiego a więc będzie co oglądać na spotkaniu.
-
A więc wstępnie, następne spotkanie w czwartek tam gdzie ostatnio czyli w Kuźni Smaku . Napewno będę ja i Łukasz
|
|