-
Przypadkowa zabawa
Wyrzynarki w zapalniczce są zdecydowanie przydatne. A wygląd? To tylko kwestia gustu. Ja osobiście wolę drobne i lżejsze zapalniczki, zwłaszcza 1-palnikowe - wolę odpalać dłużej, ale bardzo precyzyjnie.
-
Odp: Zapalniczka żarowa - co polecicie ?
Też uważam, że zapalniczka z wyrzynarkami trzech rozmiarów to dobry wynalazek. Od czasu jak ją nabyłem przestałem używać obcinarek. Myślę Sergiej, że przy cygarach większego formatu dwa palniki są przydatne
-
Maro, generalnie masz rację, lecz wszystko zależy od tego, ile czasu chcesz poświęcić na odpalenie cygara Najważniejsze jest, by równo zajęły się obrzeża stopy - uważam, iż łatwiej jest to zrobić precyzyjnie (choćby nie "okopcając" pokrywy cygara) jednopalnikową niż dwupalnikową zapalniczką.
-
Zamieszczone przez Sergiej
Maro, generalnie masz rację, lecz wszystko zależy od tego, ile czasu chcesz poświęcić na odpalenie cygara
Sergiej, też masz rację. Tyle, że ja niecierpliwy jestem, zwłaszcza gdy odpalam cygaro
-
+1 dla jednopalnikowych
adam
-
ciekawy pomysł ,zobaczmy jaki uzyskamy wynik końcowy
3:1
+2 dla jednopalnikowych.
Cierpliwość przy odpalaniu cygara to podstawa się nie ma co spieszyć.
-
+1 dla jednopalnikowych
-
Zamieszczone przez Jacek Uchryń
Cierpliwość przy odpalaniu cygara to podstawa się nie ma co spieszyć.
Łatwo powiedzieć Zwłaszcza jak cygaro sprężyste...
-
A tak serio, aktualny stan głosowania: 2 (Maro, Jacek) : 3 (Sergiej, Adam, Bruno) dla jednopalnikowych. Zapraszam do zabawy
-
Zamieszczone przez Maro
A tak serio, aktualny stan głosowania: 2 (Maro, Jacek) : 3 (Sergiej, Adam, Bruno) dla jednopalnikowych. Zapraszam do zabawy
Chyba coś pokręciłeś, Jacek też chyba preferuje 1 palnik.. tak zrozumiałem
ja także pojedynczy jet.
pozdrawiam
|
|