-
Adorini
Myślę,mam nadzieję że Jerzemu chodziło o ten film.
Bardzo dokładnie pokazane co i jak trzeba robić z nowym humidorem.
Firma zasługuje na plusy za osprzęt do humidorów.
Kto już widział ,to nie zaszkodzi zobaczyć jeszcze raz.
Ciekawy sposób podawania cygara:p
http://www.youtube.com/swf/l.swf?swf...uction%20Guide
-
Odp: Adorini
Mój pierwszy humidor to właśnie Adorini, konkretniej Adorini Sorrente. Jestem z niego bardzo zadowolony. To zdecydowanie mój ulubiony humidor. Więcej napiszę w jego recenzji, która niebawem.
pozdr.
r
P.S. Humidory de luxe, pokazane na tym filmie, robią bardzo dobre wrażenie. Właśnie zaczął mi szatański pomysł w głowie kiełkować... :P
-
Mi tam coraz bardziej zaczyna się podobac ta szafa delux
Swoja droga w wersji delux mają fajne nawilżacze z jak dobrze poniałem regulacją szpar przez które wydostaje się wilgoć
-
Tak, to miał być ten film. Dziekuje Jacku za wklejenie. No a same humidory tej firmy... Kusi mnie jeden model, ale... W tej chwili chyba mnie nie stać na taki mebel. Trzeba kupowac inne meble Co do filmu... Lubie patrzeć jak aficionado i cygara traktuje się w sposób wyszukany.
-
 Zamieszczone przez User
Tak, to miał być ten film. Dziekuje Jacku za wklejenie. No a same humidory tej firmy... Kusi mnie jeden model, ale... W tej chwili chyba mnie nie stać na taki mebel. Trzeba kupowac inne meble  Co do filmu... Lubie patrzeć jak aficionado i cygara traktuje się w sposób wyszukany.
Jerzy,zawsze do usług .
a samo znalezienie filmu to zupełnie zabawna historia.
Szukałem zupełnie czego innego a przypadkiem natrafiłem na ten film,zresztą pierwszy raz go widziałem i osobiście uznałem,że jest jeden z najwartościowszych .Jest tam wszystko zawarte co potrzeba do zapoznania się z wstępnym ABC..i naprawdę humidory ,że aż się patrzy i chce się mieć takiego eleganckiego malucha na biureczku w gabinecie .
Nawilżacze chyba faktycznie mają regulację szerokości szpar.
-
Nawilżacze w Adorinich mają regulację (tzn. w moich obydwu miały, więc to chyba reguła?).
Nożoholik
-
W moim jednym nie mam regulacji, ale to wersja podstawowa, a nie lux.
pozdr.
r
-
No i stało się... W polskim sklepie Kubańskie.pl są dostępne humidory Adorini. Jest tam taki Firenze, bardzo mi przypadł do gustu. Czy ktoś może coś o tym humidorze rzec, bo zamierzam kupić.
-
A mnie chanti prześladuje tylko cena stopuje
-
A ja dziś odebrałem z poczty długo wyczekiwanego Adorini Chianti Grande De Luxe Jestem pod wrażeniem, jakość wykonania dalece odbiega od tego, do czego przyzwyczaja nas standardowa oferta polskich sklepów.
Naprawdę kawał solidnego mebelka. Jeszcze raz dzięki Panowie za pomoc w zakupie 
pzdr
CK
|
|