dzięki , nie da się ukryć dziku, oj zacny zestaw przytulę ale z tego co widzę, walka była diabli wyrównana, większość wyprzedziłem o włos,a dzika to nawet o rozszczepiony włos
konkurs wymagający , ale przez to przyjemniejszy, a i dzięki niemu znalazłem parę stron internetowych wielce przydatnych do pracy magisterskiej, więc to się nazywa przyjemne z pożytecznym
konkurentom gratuluję, bo łatwo nie było, a znaleźli informacje których nie byłem w stanie znaleźć, a organizatorom ogromnie DZIĘKUJĘ - zgarnąć takie okazy za szukanie materiałów na magisterkę, to się nazwa szczęście
edit.
Dymek - w recenzjach jak i w ocenianiu cygar to ja raczej przeciętnie się sprawdzam, więc nie obiecuję, ale na pewno wrażeń nie przemilczę
No proszę , okazało się że konkurs był również bardzo dobrze zorganizowany
Siedzę sobie, a tu ktoś dzwoni..mówię sobie nikt do mnie, o listonoszu nawet nie pomyślałem ,przecież tak szybko nie dojdą ... na całe szczęście siostra otworzyła drzwi, bobym musiał się na pocztę w tą pogodę fatygować
jak się można domyślić, listonosz przyniósł to:
na robieniu zdjęć nie znam się (całe szczęście że to forum cygarowe nie fotograficzne :P ) więc nie oddają "smakowitości" tych smakołyków
Cieszyłem się jak dziecko, każde obmacane i obwąchane (na "zimno" powalił mnie zapach La Aurory ...) bo z takimi sztukami nie miałem do czynienia i zapewne jeszcze długo bym nie miał gdyby nie konkurs... więc stukrotne dzięki za niego
a co doszło?
Padilla Miami 8&11 Robusto
CAO Soprano Associate
Garcia & Garcia No.1 (robusto)
ALEC BRADLEY TEMPUS Terra Novo
Casa Magna.. Robusto?
Aurora Preferidos Platinum Edition
...mówiłem już że się cieszę ?
Ostatnio edytowane przez Brennus ; 04-11-2009 o 16:42Powód: problemy z umieszczeniem zdjęć
Garcia & Garcia No.1 to cygaro, które nazywa się My Father. Ostatnio dane było mi dane się z nim zapoznać dzięki Blesowi. Musiałem się trochę spieszyć, ale i tak było znakomite.
Hi Guys,
A cigar trivia competition sounds like a fun and educational way to enjoy the world of cigars! Count me in for the challenge and looking forward to learning more about these fine smokes.