-
Odp: Fosca.....?
Jako że Rafał się już wyzdradził o pokazie zwijania , chciałem poinformować że Nasza firma czyli DON LECHO Dla każdego uczestnika przewidziało także po premierowym cygarku z naszej oferty
Pozdrawiam wraz z małżonką , która chyba ostatnio wiecej pali niż je
Saludos Amigos!
-
Zamieszczone przez Don Lecho
Nasza firma czyli DON LECHO dla każdego uczestnika przewidziała także po premierowym cygarku z naszej oferty. Pozdrawiam wraz z małżonką, która chyba ostatnio więcej pali niż je
To sympatyczna wiadomość Leszku Do zobaczenia zatem w Brennej. Ukłony dla małżonki przekaż, proszę Maro
-
Helo!!
no dzieje się pomaleńku - ale obficie!!
wg moich wyliczeń mam już 37 osób pewnych i jeszcze kilka, które się wahają!! w tym liczę równiez nasze szanowne współtowarzyszki życia - ale mojej córki nie liczę!!;-)
ciekawe czy dobijemy do "Abrahama"?;-)
ale będzi epięknie!!
w następnym tyg podam dokłade menu i będzie goood!!
dopisujcie się jeszcze!!
hej
Rafał
-
A ja zamiast do sauny w sobotnie południe bym się wybrał na spacer po okolicy. Może ktoś by dotrzymał mi towarzystwa? Jak zdążyłem się zorientować, tras nie brakuje:
http://www.beskidslaski.pl/Brenna/szlaki.html
Proponuję np. wycieczkę do Schroniska na Błatniej (891 m n.p.m.), zlokalizowanego pod samym szczytem jednej z najbardziej widokowych gór w okolicach Brennej i w całym Beskidzie Śląskim. Na Błatnią najłatwiej dostać się z Brennej zielonym szlakiem turystycznym - około 1 h i 30 min marszu. Co wy na to?
http://www.beskidslaski.pl/Brenna/schroniska.html
-
Ja chętnie dotrzymam Ci towarzystwa - zamiast sauny - o ile wogóle dojade do Brennej.
-
Zamieszczone przez rafhof
... mam już 37 osób pewnych i jeszcze kilka, które się wahają!! ...
Ja się nie waham! Zacząłem tylko zmieniać swoje, listopadowe, plany ...
Pozdrawiam,
i do zo...
-
Ja też się nie waham
Ja QRDE nie wiem czy będę mógł...
Adam
-
Moje wahanie ustąpiło - mogę już dopisać siedo listy!
Jakoś udało się wszystko przeplanować, więc miło mi będzie spotkać sie i zapalić z Wami.
1.maxxos - 2 osoby
2.maro
3.dutch (2 osoby)
4.radeqm (2 osoby)
5.bless73
6.entelm
7.highlander71
8.pepeel
9.sergiej
10.AdamCohiba-2 osoby
11.dzik (może 2 osoby - Kacper)
12.klepitko