-
Odp: Zapalniczka żarowa - co polecicie ?
To nawet nie jest kwestia wyłącznie gustowania w takim czy innym źródle ognia, czy jego rodzaju, tylko konkretnej potrzeby. Ja bardzo lubię zapałki, ale nie zawsze można skutecznie ich używać.
Co do NIBO, to w Polsce jest chyba nieosiągalna? Bo "imortować" taką małą popierdółkę to mi sie mało chce - no, może przy jakiejś grubszej (np cygarowej) okazji.
Pozdrawiam.
-
"Przykrywka" w jet = brak swobody przy odpalaniu, ograniczona możliwość manipulacją cygara, ale to przecież dla kogoś jedynie kwestia przyzwyczajenia.
-
Zamieszczone przez dymek
"Przykrywka" w jet = brak swobody przy odpalaniu, ograniczona możliwość manipulacją cygara...
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Miałem kilka jetów, część z "przykrywką", część bez i nie zauważyłem różnic w wygodzie ich użytkowania.
Pozdrawiam,
r a d e k
-
-
Cozy nie używałem ale wygląda ok Co do wyrzynarki w zapalniczka to i owszem przydatny dodatek ale jak palę ani razu jeszcze takowym nie otwierałem cygara więc dla mnie to niepotrzebny dodatek. Poprostu jak biorę cygaro to zawsze tez coś do otwarcia.
-
Wyrzynarka w mojej zapalniczce za trzy dychy działa świetnie.
Jest ostrzejsza od puncha Xikara (nie żartuję).
Pozdrawiam,
r a d e k
-
Zapalniczki z wyrzynarkami polecam. Też mam b. dobre z nimi doświadczenia.
No, skusiłem się tę powyższą Cozy. Jej właścicielka nie miała bladego pojęcia (ani chyba nawet zielonego) o zintegrowanej cygarowej wyrzynarce. Dosłała mi zdjęcia a potem, za to, że ją zorientowałem w tej istotnej kwestii, postanowiła wziąć na siebie (czyż nie wspaniałomyślnie?) koszty przesyłki. Tak więc, mam ją mieć, u siebie, za całe 21 peelenów.
Zapalniczek muszę mieć kilka, gdyż lubią, one, gdzieś mi się zapodziewać ...
Pozdrawiam.
-
Alej,
Daj proszę znać jak się sprawuje - też lubię mieć zapas
r
-
Zamieszczone przez radeqm
Wyrzynarka w mojej zapalniczce za trzy dychy działa świetnie.
Jest ostrzejsza od puncha Xikara (nie żartuję).
Pozdrawiam,
r a d e k
Całkiem poważnie,napisz do nich reklamację,no co ta za jakość.Ech więcej nie napiszę aby adamowi serca nie wyrywać
Moje myśli ostatnio krążą przy czymś takim.
Dwa rodzaje płomienia i nawet to jakieś tak eleganckie jest.
Chociaż to nie moje ulubione Colibri, a szkoda bo nie miałbym żadnych wątpliwości.
-
Ładne, ta czarna w szczególności
adam
|
|