-
Odp: Sklepy w USA
Zamieszczone przez Jacek Uchryń
Zapewniam cię,że taaakich promocji to w USA nie ma.Te ceny były by totalnie wiele poniżej kosztu li tylko samej produkcji.
To nie była promocja tylko błąd informatyków.
Może i masz rację, ale w ten sam dzień jak trwała promocja na pytanie " dlaczego taka niska cena", odpisali mi, że u nich w sklepie są takie promocje.
Nigdy nie słyszałem aby te dwa sklepy,które wymieniłeś wysyłały towar poza granice USA i z tego co można przeczytać na ich stronach nic się nie zmieniło.
jak również te z dołu
jeśli nie mieszkasz na terytoriach USA, to sklepy te, nie mają żadnego znaczenia dla ciebie, nic tam samodzielnie nie kupisz.
Wiem o tym Jacku, ale mam dobrego przyjaciela w Chicago, do którego wyślę paczkę a on mi ja prześle do PL "zamawiaj co chcesz, a o resztę się nie martw" Dlatego zakupy planuję w którymś z tych sklepów, może nawet w 2 sklepach w zalezności od promocji, a przeysyłki są nawet za free albo za kilka$ na terenie USA.
Troszkę wyskoczyłem z tego magla,jest co u mnie palić tyle ,że nie bardzo jest komu.
Pewnie nie jeden z nas tego doświadcza, albo doświadczy.
-
Zamieszczone przez dymek
Może i masz rację, ale w ten sam dzień jak trwała promocja na pytanie " dlaczego taka niska cena", odpisali mi, że u nich w sklepie są takie promocje.
no i trzymajmy się tej wersji.
Możesz mieć jeszcze inną niespodziankę z sklepami ,które nie wysyłają za granicę,ale nie będę psuł Ci nastroju.
Lechu i jeszcze paru innych ludzi już się o tym przekonało.
-
Jacek, a czy w USA wyrabia się cygara z tytoniu wirginijskiego? Wirginia zawsze słynęła z dobrych tytoni, może więc ktoś roluje z nich cygara i sprzedaje w Stanach? Czy w ogóle na rynku są amerykańskie cygara?
-
Produkowane w USA są.
Używa się sporo tytoniu z Pensylwańskich pól.
Co do Virginii w cygarach premium nie jestem pewny,ale sprawdzę,natomiast w maszynówkach jest.
-
Obym nie miał problemów, zobaczymy co z tego wyniknie, ale liczę na to, że tak ( moim zdaniem ) znane sklepy nie sprawią kłopotów. Czasem ma się pecha, bądź kupuje nie tam gdzie trzeba, albo jak to napisałeś Jacku trafia się na osobę, która zapakuje co innego....
-
Zamieszczone przez dymek
Obym nie miał problemów, zobaczymy co z tego wyniknie, ale liczę na to, że tak ( moim zdaniem ) znane sklepy nie sprawią kłopotów. Czasem ma się pecha, bądź kupuje nie tam gdzie trzeba, albo jak to napisałeś Jacku trafia się na osobę, która zapakuje co innego....
Nie żebym zniechęcał do zakupów,ale trafiają się jeszcze inne smaczki fantazja nie jest nam wstanie podpowiedzieć jakie absurdalne hece się zdarzają,nie ufaj w amerykańską jakość bo jej coraz mniej.
-
Jacek: wyrywasz mi serce. Amerykańska jakość to jedna z ostatnich rzeczy w jaką jeszcze wierzę...
Adam
jest aż tak źle ?
a
-
To zagadnienie to jest treść na zupełnie odrębny temat,ale nie jest dobrze.
-
Jacku, czy w twoich sklepach w USA są dostępne takie cygara jak moje ulubione i poszukiwane El Credito serie R?
-
|
|