Marku! Z okazji Twoich urodzin, życzę samych pięknych cygarowych dni, zdrowia, miło¶ci, życzliwo¶ci. 100 LAT!!!. Wypatruj listonosza, który dostarczy Ci pozdrowienia od wesołej ekipy z Trójmiasta.:gl::git::ss::cb:
Wersja do druku
Marku! Z okazji Twoich urodzin, życzę samych pięknych cygarowych dni, zdrowia, miło¶ci, życzliwo¶ci. 100 LAT!!!. Wypatruj listonosza, który dostarczy Ci pozdrowienia od wesołej ekipy z Trójmiasta.:gl::git::ss::cb:
Doł±czam się do życzeń
Wszelkich serdeczno¶ci i wielkiej gar¶ci wykwintnych cygar.
Sto lat Marku.
To moja trzecia osiemnastka :) Dziękuję
Marku i ode mnie przyjmij Najserdeczniejsze Życzenia.
Pozdrawiam
Aha wypatruj "Cygarnosza" w okolicach wtorku:git:
Wszystkiego najlepszego z okazji...
Życzę Ci humidora pełnego smakołyków, godnych trunków i doborowego towarzystwa do nich...
Najlepszego!
Wszystkiego Najlepszego :) :ss:
Wszystkiego najlepszego. Szczę¶cia zdrowia i energii.
pozdrawiam
Dziękuję Wam kochani za urodzinowe serdeczno¶ci :) Niech się spełni± :)
oby Ci się zawsze i wszędzie!!
wszelakiej pomy¶lno¶ci i obcowania w(na) błękitnym obłoku jak tylko ochota najdzie!!
zdrowia i wszystkiego czego sobie sam życzysz!!
hej
Maro w tym szczególnym dniu życzę Ci przede wszystkim dużo zdrowia a reszta sama przyjdzie. Wszystkiego naj...... pozdrawiam
Najlepsze życzenia również ode mnie! Niech się sto lat wiedzie, albo i jeszcze dłużej!
Raz jeszcze dziękuję za życzenia :) Cyganka mi kiedy¶ wywróżyła, że będę czerstwym, wesołym staruszkiem ;) I wiecie co? Uwierzyłem jej :gd: Mam nadzieję na co najmniej jeszcze dwie osiemnastki :cb:
Ja od dwóch "osiemnastek" wolałbym jedn± "trzydziestkę szóstke" :wr: Upsssssssssss :r:
Zdrowia, wielu powodów do rado¶ci, dni bez chmur ale za to pełnych rado¶ci.
Najlepszego :)
Adam
Santo i Adamie, wielkie dzięki za urodzinowe serdeczno¶ci :git: Zapewniam Was, to duża przyjemno¶ć wiedzieć, że ma się wokół życzliwe osoby. To takie małe rado¶ci, które im człowiek starszy, tym bardziej je docenia :gd:
Przez ostatnie 2,5 roku byłem z "trzydziestk±" i to było najlepsze, co w moim wieku mogło mi się przytrafić :szcz: Wspaniała kobieta :bravo:
Wszystkiego najlepszego!!!
r a d e k
Wszystkiego co najlepsze, długich i grubych cygar !!!
Podobno najrzadziej spotykanym w przyrodzie zjawiskiem jest wdzięczno¶ć :hmm: Chcę poprawić te statystyki, więc kolejny raz dziękuję za urodzinowe serdeczno¶ci, tym razem kolegom radeqm i bles73 :)
Podziękowaniom nie ma końca :) Wła¶nie przyszła do mnie przesyłka z Trójmiasta, a w niej urodzinowe prezenty od Dzika, Ja¶ka i Mariusza. Bardzo dziękuję koledzy :git: Wspaniałe upominki :wr:
Cieszę się, że Poczta Polska dała radę. Jeszcze raz 100 LAT :-) i przyjemnego dyma.
smacznego żyj 100 lat :)
Toż i ja się doł±czę, wszystkiego naj i zdrówka. :gl:
Dzięki Entelm :)
I JA na samym końcu życzę Ci 100 lat z cygarkami i pięknymi kobietami:)
Last but not least :) Bardzo, ale to bardzo dziękuję Iwonko za urodzinowe życzenia :git: Będ±c kobiet±, najlepiej wiesz czego najbardziej pragn± mężczyĽni. Panowie wybaczcie, ale życzenia od Iwonki - choć ostatnie - najpełniej oddaj± moje pragnienia na jesień życia. W podzięce piosenka:
http://www.youtube.com/watch?v=k6etw...eature=related
Maro :)
Jeszcze jeden prezent :wr: Wiecie od kogo :) Dziękuję :git:
piękny prezent... miło popatrzeć... życzę smacznego dyma
Maro, skoro pudełko dotarło życzę tobie jeszcze smacznego dymka. Zastanawia mnie troszkę dlaczego nie ma fotce zawarto¶ci , czyżby¶ już wszystkie wypalił?:ss:
Fotkę zrobiłem przed otworzeniem pudełka :) Sporo palenia mnie czeka, a dymek z pewno¶ci± będzie smakował, bo próbowałem już Silesia Cigars i zapewniam was - s± przednie :cb: Dziękuję Don Lecho :git: