Wyrzynarki w zapalniczce są zdecydowanie przydatne. A wygląd? To tylko kwestia gustu. Ja osobiście wolę drobne i lżejsze zapalniczki, zwłaszcza 1-palnikowe - wolę odpalać dłużej, ale bardzo precyzyjnie.
Wersja do druku
Wyrzynarki w zapalniczce są zdecydowanie przydatne. A wygląd? To tylko kwestia gustu. Ja osobiście wolę drobne i lżejsze zapalniczki, zwłaszcza 1-palnikowe - wolę odpalać dłużej, ale bardzo precyzyjnie.
Też uważam, że zapalniczka z wyrzynarkami trzech rozmiarów to dobry wynalazek. Od czasu jak ją nabyłem przestałem używać obcinarek. Myślę Sergiej, że przy cygarach większego formatu dwa palniki są przydatne :)
Maro, generalnie masz rację, lecz wszystko zależy od tego, ile czasu chcesz poświęcić na odpalenie cygara :) Najważniejsze jest, by równo zajęły się obrzeża stopy - uważam, iż łatwiej jest to zrobić precyzyjnie (choćby nie "okopcając" pokrywy cygara) jednopalnikową niż dwupalnikową zapalniczką.
+1 dla jednopalnikowych :)
adam
:)
ciekawy pomysł ,zobaczmy jaki uzyskamy wynik końcowy
3:1
+2 dla jednopalnikowych.
Cierpliwość przy odpalaniu cygara to podstawa ;) się nie ma co spieszyć.
+1 dla jednopalnikowych :)
A tak serio, aktualny stan głosowania: 2 (Maro, Jacek) : 3 (Sergiej, Adam, Bruno) dla jednopalnikowych. Zapraszam do zabawy :)
A to wszystko wina Bruna:)
mnie się wydaje ,że stan jest 2:4 z +2 dla jedno płomiennych :ss:
Jacek, jak Ty masz 2 głosy to ja też ;)
Może jakiś miły mod założy ankietę ?
Adam
+ 1 dla jednopalnikowych.
Junior jestem, to mogę policzyć :) Za jednym palnikiem są: Sergiej, Adam, Jacek, Bruno, Jasiu i Entelm (6 osób), za dwoma - tylko ja. Jeśli administratorzy mają po dwa głosy to jest 8:1 dla jednego palnika. Bawimy się dalej? :)
Bez przesady, administratorzy po 1 głosie ;)
Wynik i tak jest przesądzony. Niech żyje zapalniczka jednopalnikowa!:gd:
Mnie jeden głos wystarczy :) tak jak palnik :D
adam
Oczywiście ,że jest równouprawnienie wszyscy po jednym głosie.
Stan
Czasami też używam dwóch palników.
Modzi na wakacjach :D/ankiety nie potrzebne ;).
Oczywiście ,głosujmy dalej.
Miłego spotkania w Kielcach życzę.
To ja bronię dwóch palników. Przy małej wprawie mozna bez problemu odpalić mały format bez okopcenia pokrywy a przy większym formacie 2 palniki jak znalazł. Często mam do dyspozycji jednopalnikowca ( bo blizej leży na stoliku ) i zdecydowanie wolę dwa jety