Odp: Gdzie kupić Sancho Panza DM i .....
Piotrku ślicznie dziękuję za taki gest, jak to Błażej napisał "to jest piękne" i faktycznie jest. Nie znamy się a tu coś takiego. Mi naprawdę nie wypada tym bardziej, że masz ich tylko 3 szt., teraz będziemy się tak przekomarzać, ale jak się uprzesz to podam Ci adres.
Ps. Radku da radę zrobić zdjęcia o ile pozostało coś z tego, a może już zrobiłeś...
:(
Wystarczy,ze ja widziałem te cygara live via niebieskooki.
Sancho Panza to mała strata moja I cygara są wyrzucone.
Torpedy MB#3 mam, to coś kombinuje już od wczoraj i wyślę do ciebie.
Najbardziej cygara dla Klepitko mi żal też je widziałem, bo tych to deficyt u mnie,kurza twarz,na najrzadsze cygaro musiało trafić.
Jacku, nie trzeba abyś wysyłał mi cygaro/cygara, chyba nie będzie to ekonomiczne. Wczoraj się podołowałem, ale już jest OK...widocznie musiałem się z tym przespać. Mi szoda jest nawet SP z racji tego, że były by to moje pierwsze cygara i pierwszy wspólny zakup cygar zza wielkiej wody. No trudno taki los, może następnym razem bedzie inaczej. Dziękuję...
Ps. Dzisiaj przeistaczam się w kucharza :)
http://amiro.pl/foto/newspost_images/kucharz.gif
Panowie,
Jutro rano, jak tylko wyjdę z pracy po dyżurze, wysyłam paczki.
Pytanie zasadnicze - do kogo leci paczka warszawska - wiem, że rozjazdy jakieś sa w planach...
r a d e k
Cytat:
Zamieszczone przez
radeqm
Panowie,
Jutro rano, jak tylko wyjdę z pracy po dyżurze, wysyłam paczki.
Pytanie zasadnicze - do kogo leci paczka warszawska - wiem, że rozjazdy jakieś sa w planach...
r a d e k
Radku,
paczka może wylądować u mnie. Nie ma problemu. Myślę, że Maro nie ma nic przeciwko.
Cytat:
Zamieszczone przez
gaudes
Radku, paczka może wylądować u mnie. Nie ma problemu. Myślę, że Maro nie ma nic przeciwko.
Nie ma, pod warunkiem, że krótko po Nowym Roku Piotr i ja spotkamy się z Maćkiem i Błażejem na wspólnym paleniu :) MM
Cytat:
Zamieszczone przez
Maro
Nie ma, pod warunkiem, że krótko po Nowym Roku Piotr i ja spotkamy się z Maćkiem i Błażejem na wspólnym paleniu :) MM
Jestem do dyspozycji w tym tygodniu, a potem po 19 stycznia.
Cytat:
Zamieszczone przez
gaudes
paczka może wylądować u mnie. Nie ma problemu. Myślę, że Maro nie ma nic przeciwko.
W tej przesyłce odbiorców jest więcej niż was dwóch,
gdy doleci, to proszę o kontakt w sprawie co i jak z nadplanowymi, niespodziewanymi cygarami sztuk siedmioma .
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek Uchryń
W tej przesyłce odbiorców jest więcej niż was dwóch,
gdy doleci, to proszę o kontakt w sprawie co i jak z nadplanowymi, niespodziewanymi cygarami sztuk siedmioma .
OK, dam znac jak wyląduje :)
Panowie,
Wchodząc do klatki rano spotkałem listonosza, który przyniósł mi przesyłkę z 15.12. Podpytałem - powiedział, że poczty są zawalone paczkami i kartkami.
Poczekać do przyszłego tygodnia, czy wysyłać?
Wasza decyzja.
Pozdrawiam,
r a d e k