-
Odp: Fosca.....?
Za moment pojawi się lista akomadacyjna - którą wklei Radek na moją prośbę.
Sprawdźcie proszę czy wszystko się zgadza - zwłaszcza ilość noclegów i "konfiguracja łóżek";-)
jeśli będziecie mieli jakieś uwagi co do tego - to spokojnie!!! wszystko da się jeszcze zmienić i poukładać!! tylko wyślijcie proszę maila do hawańskiego Rafała - a w temacie: swój nick!
w treści - jakie zmiany mają nastąpić.
zauważcie!!!: że nr pokoi nie są w kolejności - a jest jasno określone kto z kim śpi!;-)
jeśli się zgadza Wasz stan z listą - nie trzeba potwierdzać - bo tak będzie!
miałę się nie wcinać w akomodację...ale nie da się....tak mi zależy coby było dobrze!!;-)
hej
-
-
Bałagan na tej liście jest niezły, ale brenneński menago Rafaelo już mnie przeprosił za pomyłkę. Rozumiem, że poprosicie go Panowie o aktualną, poprawioną akomodację i jeszcze raz ją opublikujecie :) Maro
-
jak już pisałem kiedyś wcześniej - na prawdę chcę (chciałem...) się odciąć od organizowania akomodacji...
każdy miał (ma..) zadbać sobie o swoje kimanie - a że nie najłatwiej jest skoordynować 40 noclegów, gdzie nie każdy przyjeżdża na tyle samo nocy...i w tym samym czasie..kto z kim śpi...etc... to i bałagan się wkrada...
listy więcej nie przewiduje już wklejać.. jak zostało napisane - proszę o dialog bezpośredni z hawańskim Rafałem - i załatwienie SOBIE tej kwestii...
wierzcie mi - ja mam na prawdę sporo bieganiny z samym "żarciem" i pospinaniem wszystkiego...i już nawet mam za dużo... ale całe szczęście do piątku już tak blisko....!;-)
oby już...oby już....! i "dychnę sę"!!! - pysznym dymem oczywiście..!;-)
hej
-
Nazbyt osobiście odbierasz Rafale niektóre posty :) Ten o bałaganie na liście wiązał się z ewidentną pomyłką hawańskiego Rafała, co wyraźnie zaznaczyłem. Już raz - na początku historii pt. Brenna - napisałem wyraźnie na forum, że podziwiam cię Szanowny Rafhofie za trud włożony w organizację naszego spotkania i jak zapowiedziałem w podzięce masz u mnie butelkę czegoś mocniejszego.
Do miłego zobaczenia za 18,5 godziny :) Maro
-
Maro - mi po prostu bardzo zależy na tym żeby było jak najlepiej! przepraszam jeśli czasami się unoszę... albo jestem "niesmaczny w słowie"...ale to tylko z powodu na prawdę duuużej ilości bieganiny wokoło...
ehhh..to najtrudniejsza impreza cygarowa z 3 które organizowałem...ale wiem, że będzie super!!
a buteleczkę przyjmę pod warunkiem (łał-warunek by wziąć...hmm..;-) - że ją razem odszpuntujemy!!!;-)
dzięki za dobre słowo!!
ja na prawdę już.... zmęczony jestem...i super że to już za kilka(naście) godzin zacznie się "konsumpcja" tych zabiegów!!w tak zaaacnym gronie!!
do zobaczenia!!
hej
-
Rafał nie bój żaby już my Cię zrelaksujemy:wr:
-
Rafał, wszystko wydaję się być zapięte na ostatni guzik. Relaks i odpoczywaj, bo dwa intensywne dni nadchodzą.
Bardzo się cieszę, że część osób będę mógł poznać, a z częścią zapalić już kolejne cygaro. 650 km jutro przede mną, więc mój dzień zacznie się około 3:30. Niezależnie od tego kto ile ma kilometrów do pokonania, życzę każdemu szerokości i cobyśmy się wszyscy planowo spotkali bez przykrych niespodzianek.
-
WSPANIAŁEJ imprezy chłopaki :) :|
Adam
-
Spokojnej nocy i szczęśliwej drogi panowie i panie :)
http://www.youtube.com/watch?v=R2i_-F8JftE