O cie florek to jest niezły czas jak na przesyłkę z USA
Wersja do druku
O cie florek to jest niezły czas jak na przesyłkę z USA
Oby:goojob:
Panowie,
Rozpakowałem cygara i jest... średnio.
Miedzy odkształconą ścianą paczki a drewnianym pudełkiem z moimi Ashtonami VSG był pakunek dla Dymka. Piszę był, bo zostały z niego dosłownie strzępki tytoniu :(
Po dokładnych oględzinach reszty cygar stwierdziłem, że tylko jedno cygaro Klepitki jest uszkodzone w pobliżu stopy, ale nie powinno być kłopotów z paleniem.
Tyle na ten moment. Kto jeszcze nie rozliczył się z Jackiem - teraz jest dobry moment.
Proszę też o Wasze adresy na PW - z przyczyn logistycznych powysyłam wszystko w następny poniedziałek.
Pozdrawiam,
r a d e k
Panowie,
Rozpakowałem cygara i jest... średnio.
Miedzy odkształconą ścianą paczki a drewnianym pudełkiem z moimi Ashtonami VSG był pakunek dla Dymka. Piszę był, bo zostały z niego dosłownie strzępki tytoniu :(
Po dokładnych oględzinach reszty cygar stwierdziłem, że tylko jedno cygaro Klepitki jest uszkodzone w pobliżu stopy, ale nie powinno być kłopotów z paleniem.
Tyle na ten moment. Kto jeszcze nie rozliczył się z Jackiem - teraz jest dobry moment.
Proszę też o Wasze adresy na PW - z przyczyn logistycznych powysyłam wszystko w następny poniedziałek.
Pozdrawiam,
r a d e k
O jejku i to właśnie moje cygara trafiły na to nieszczęście..poważnie moje :hmm: Smutno mi, no ale co zrobić :( Czyli SP i prezent od mikołaja nie przetrwał ? Muszę zobaczyć zdjęcia Radku, jak jest możliwość, jak nie to pozostaje mi sobie to jedynie wyobrazić. Ja czekam dalej na dane do przelewu od Jacka za cygi i Radka za przesyłkę...
Radku, jeżeli SP Dymka uległy zniszczeniu, chciałbym przekazać jedną z trzech moich szt dla Dymka, jeżeli nie jest wielkim problemem logistycznym przesyłka jednego cygara.
Smacznego!
pozdrawiam,
Piotr
Piotrek,
Wszystkie cygara "ekipy warszawskiej" mam już popakowane w torebki strunowe, folię i pudełko, w którym je wyślę.
Jeśli chcesz przekazać cygaro Dymkowi - proszę wyślij mu je jak do Ciebie dotrą.
Pozdrawiam,
r a d e k