a ja nie mogę sobie darować, że mnie z Wami nie będzie w tym dniu...
Wersja do druku
a ja nie mogę sobie darować, że mnie z Wami nie będzie w tym dniu...
cieszę się z tymi co będą!!
i strasznie mi przykro za tych co by chcieli a nie dadzą rady...!
Kasztany "obstalowane" od godz 18.00..Sala Kominkowa!!
Marek - może przy kominku usiądziesz to Cie puści to lumbago...;-)
do zobaczenia!!
hej
Kurcze czy Wy nie wiecie do czego służy weekend? W tygodniu lipa i strasznie mi przykro że w tym dniu nas z Kraka zabraknie
Doskonale wiemy, że weekend służy do pracy.
Po weekendzie zaś należy odpocząć z cygarem.
:-)
r a d e k
no właśnie!!
i jeszcze weekend służy (czasami) do organizacji pewnych uroczystości "dla rodzinki" aby później nstępnie w kolejności - zaaaapaaalić w spokoju z bracią cygarową!!;-)
pozdrawiam i zapraszam raz jeszcze!!!
hej
I jak się działo?
Witam,
było bardzo miło jak to zwykle bywa w doborowym towarzystwie.
Jedzonko pycha :git: deserek jeszcze lepszy a cygarka najlepsze:ss:e. Solenizant zapodał Cohiba Esplendidos - jak na urodziny przystało, jakieś Ashtony poszły sporo sama słodycz i inne pyszności ale niech napisze ten co palił. No nie należy zapomnieć o Jacku Danielsie :beerchug
pozdrawiam
Rafhofowy poniedziałek to był dopiero początek "trylogi" spotkań cygarowych ostatnich dni, ale reszta w odpowiednich tematach.
Pod kasztanami jedzonko wspaniałe. Jako pierwsze cygaro spaliłem ElRdelM choix supreme i jak zwykle bardzo mi smakowało, mogę nawet powiedzieć że jest to mój kubański pewniak ale dopiero po przynajmniej dwuletnim leżakowaniu -całe szczęście mam ich jeszcze kilka.
Jako drugie spaliłem Fuente Gran Reserva Rosado i powiem szczerze że do tej pory żaden Fuentas mi tak nie smakował - pychota! Nuty cerowe i kawa
No i sobie smaka narobiłem jedyna posiadaną sztuką
Radek może spylisz kilka? - no nie daj sie prosić:D
Witam i ja wszystkich
dodam tylko że na tym spotkaniu narodziła się "kolejna nowa świecka tradycja", mianowicie
postanowione zostało że wszyscy przenosimy swoje urodziny a przynajmniej ich obchodzenie na pierwsze poniedziałki miesiąca :)
pozdro
łukasz