Czyli algorytm się zmienia i nikogo nie trzeba kroić (niestety ;) )
(10-6)/2=2
Wersja do druku
Czyli algorytm się zmienia i nikogo nie trzeba kroić (niestety ;) )
(10-6)/2=2
A może chodzi o to, że z 11 osób, które mają wyruszyć spod "Hawany" pięciu uczestników gęsiej imprezy jedzie do Cieszyna własnymi autami i Rafał kombinuje, aby kierowcy owych aut zabrali ze sobą dodatkowo sześć osób, które dzięki temu nie musiałyby wynajmować busa? Pomysł może być trudny do zrealizowania z dwóch powodów:
1/ Owych pięć osób może planować wyjazd jednym autem.
2/ Gdyby nawet jechały dwoma standardowymi autami, to 11 osób nie zmieści się w nich w żaden sposób.
Dodatkowa komplikacja jest taka, że nie wiadomo, czy do 11 osób, które miały wyruszyć z "Hawany" zaliczany był Bruno, którego - niestety - zabraknie.
Panowie, od czego są telefony? Rafał, trzeba było wczoraj mówić, możliwe, że załatwiłbym busa, a tak kredki, ruszam właśnie do Niemiec i nie będę miał jak tego załatwić.
Ponadto mój wehikuł to VAT-1, więc jest problem z miejscami.
blesa wyliczanka jest oczywiście właściwa!!
jak marek (entelm)nie da rady nikogo wziąc - to musimy kombinowac inaczej.
jak ktoś ma czas: www.transportwisla.pl
ja sie z organizowania transportu wyłączam definitywnie... i tak bede "niekierowcą" od piątku rana!
dzięki Radek!!;-)
radeqm: jur łelkom :)
dobra....źle...dobra...szlag...
znowu to zrobiłem...again....again...aaaa....!!!!
znowu sobie zaprzeczam...i się ze sobą niezgadzam..i znowu to zrobiłem...ehh... muszę z tym zacząć walczyć na poważnie...!;-)
zapiałęm wszystko i pozałatwiałem!!
sprawa wygląda tak:
bus będzie podstawiony o godz.15.45 i zabierze 8 osób z Hawany!
jest to inny bus 8 miejsc siedzących (wysoki standard!!;-) - zawiezie nas do Da Capo i z powrotem (też na wezwanie!!!-obojętnie o której zadzwonimy!) za cenę 28,125 PLN za osobę!;-)
Jurek podstawi jedno auto (albo sam przyjedzie) - które zabierze 3 osoby! i obiecał, że zwłoki tez przywiezie!! dla kierowcy busa - to bez znaczenia!;-) grunt żeby ktoś załadował tylko i rozładował na miejscu;-)
nie ma potrzeby fatygowania 2-go auta - Marek z żonką mają spokój...;-)
pasuje tak wszystkim?
natomiast pojawia się kolejny problem...niebagatelny.... a mianowicie:
jak my to wszystko zjemy...?!i jak my to wszystko przepijemy....? z
ważywszy na:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JERZY(user)!!!!!!!! :party::birthday:
cytat:
Witam Serdecznie
Realizacja zmówienia:
Transfer pomiędzy Brenną a Cieszynem i powrotny,
Postawienie 20.11.2009 (piątek) pod pensjonatem Havana w Brennej- miejsce docelowe Cieszyn Da Capo â (mam nadzieję ze pasażerowie będą w razie czego mogli wskazać obiekt kierowcy â ale wygląda to tak iż wjeżdżając do Cieszyna mostem od ulicy zamkowej przejeżdżamy most graniczny i to jest drugi skręt w prawo (na wysokości muzeum Cieszyńskiego).
Płatność gotówką do kierowcy przy podstawieniu - cena 225 zł
Koordynator w dniu zlecenia: Małgorzata Wisełka +48 503 064 512
Samochód â biały Mercedes Sprinter - http://www.rapido.com.pl/index.php?D=36
Powrót z Cieszyna pomiędzy godzina 21 a 23 â na godzinę przed planowanym powrotem proszę o telefon do koordynatora.
Osoba kontaktowa w grupie: Pan Rafał Hoffmann
Proszę o potwierdzenie zgodności szczegółów.
Pozdrawiam Serdecznie
Jarek Wisełka
RAPIDO
Mobile General: +48503 064 512
Marketing +48 32 728 10 53
e-mail: info@rapido.com.pl
www.rapido.com.pl
www.transportwisla.pl
Czyli to już jutro:wr: Pod Hawaną będzie auto dla 3 osób, zostana one też odwiezionie w jakimkolwiek stanie będą się znajdować. Gęsi będzie dla wszystkich, śliwowica łącka, ode mnie 1,5 l Chivas Regal 12 no i wszystko gra. Prośba wielka: niech ktoś z osób zdecydowanych na dojazd podstawionym autem zapisze sobie mój telefon 661 846 811 i zadzwoni jutro koło godziny 15.00. To bardzo ważne, bo podam dane auta, żeby nie szukać pod Hawaną. I na koniec- Panowie, nie moge się doczekać:ss:
Ale Wy macie fajnie :|
Adam