To tylko Twoja wina. Polityki w to nie mieszaj, żadnego Donka ani Bronka. Pytanie jest takie: kiedy znów zapalimy razem? Jasiek ostatnio sugerował niedzielę. Kto jest "Za"? Ja.
Robimy listę?
Wersja do druku
To tylko Twoja wina. Polityki w to nie mieszaj, żadnego Donka ani Bronka. Pytanie jest takie: kiedy znów zapalimy razem? Jasiek ostatnio sugerował niedzielę. Kto jest "Za"? Ja.
Robimy listę?
Niedziela, ta lub następna, wchodzi w grę. Dam znać wieczorem czy w tą mogę na pewno.
OKi, ale Dziku, to jeszcze nie takie świąteczne spotkanie, tylko zwykłe. Dajcie znać. :git:
Sytuacja jest dość nietypowa i rzadko spotykana ostatnio- nie mam nic do palenia. W sumie przez moją pomyłke cygara dostanę dopiero w poniedziałek.
Tym się wcale nie martw Dziku. Jak masz czas to przybywaj. Coś tam ze świerzaków hiszpańskich w najgorszym razie sobie wygrzebiesz u mnie. Cudów nie mam, ale da się spalić pewnie. Bo z tych wyleżanych to tylko marniutkie reszteczki i mnie zostały - niestety. Aha i jakaś szklaneczka brandy tyż się znajdzie. :cb: Czekamy z niecierpliwością na akces Jaśka co do najbliższej niedzieli.
O trunki nie booooj. Ja zapewnię i stawię się bez auta, ale bardziej by mi pasowała przyszła niedziela.
Aha. No, jeśli ma być to z takiej okazji to rzeczywiście zróbmy "ustawkę" :wr: na przyszłą niedzielę, czyli to będzie 3 lipca. Bo do tego czasu się nadrobią pewne zaległości i spokojnie poświętujemy. :cb: :cb:
no i mi przyszła tez pasuje :)
pozdrawiam
No i gucio :), 3 lipca (niedziela):
1. Dzik
2. Jasiek1234567890
3. Bruno
4. ...
Godzinkę to jeszcze dogramy, ale pewnie tak 17-18 możnaby startować.
aktualne? bo u mnie tak.