Co to te palemki ?
Nie widzę ich w TC ...
Adam
Wersja do druku
Co to te palemki ?
Nie widzę ich w TC ...
Adam
Bardzo dobre jak na swoją cenę cygara z ręcznie nakładaną pokrywą. Średniej wielkości bukiet smaków, polecam
EDIT: Macie racje, jest całkowicie ręcznie robione.
O! Pojawiły się też w TC :)
Piszesz że pokrywa nakładana ręcznie, ale coś czytałem ostatni że to jest long filler...
Ktoś wie jak z nimi jest ?
Swoją drogą w AKANie cena powala... W TC około 400 pln za pudełeczko.
Adam
HdM Palmas Extra to cygaro z całego liścia, robiłem sekcje to wiem:) Są świetne, natomiast zdarzyły mi się już dwie sztuki całkiem przytkane, ale na pudło to i tak niezły wynik. Naprawdę polecam, bo smaki fantastyczne.
Dostałem dziś z Akanu paczkę. Reklamowane cygara wymienione, cygara zamówione w doskonałym stanie i wielka niespodzianka. Dostałem popielnicę Flor de Copan, bardzo gustowna. Tak więc widać, że Akan serio traktuje klientów i nie da sobie odebrać palmy pierwszeństwa wśród sklepów w Polsce.
Robiłem dziś zakupy w Akanie i odnośnie otwierania pudeł w formularzu zamówienia pojawiła się informacja ze pudełka są otwierane w celu sprawdzenia jakości cygar. Jeśli ktoś sobie tego nie życzy moze w uwagach to zaznaczyć. Klarowna informacja zawsze czyści przedpole
Aby oszczędzić sobie i klientom dodatkowych emocji,duża grupa sklepówszanująca klientów otwiera pudełka w celu sprawdzenia jakości,bo to różnie bywa.
Niestety niektórym nawet to do głowy nie przyjdzie i wtedy naprawdę jest jazda,a największa bywa z niesprawdzonymi humidorami.
Akan przeszedł sporą drogę w ostatnich dwóch latach.
Wyciągają wnioski i to dobrze świadczy o podejściu do klienta.
Osobiście nigdy nie miałem żadnych problemów z tym sklepem. Jedyne co można powiedzieć, to Polecam;)
Dawniej bywały teraz ostatnio faktycznie jest lepiej
Kolejna paczka z Akanu odebrana, bez zastrzeżeń jak zwykle zresztą.