duchem byłem tam z wami :)
pozdrawiam
Wersja do druku
duchem byłem tam z wami :)
pozdrawiam
Goddamit!
Było pisać, przyjechałbym na 100% ;)
Zazdroszczę, Panowie. Chyba jednak musimy z Rafałem do Wrocławia niebawem przygrzać...
Pozdrawiam,
r a d e k
P.S. Dziku, Ty Wide Churchilla? I jak?
Dla tych co mają co palić to polecam z nimi poczekać. Dobry, ale jeszcze świeży. Jak mogą to niech leżą.
A spotkanie super. Oby nam więcej takich gości do Trójmiasta zjeżdżało.
radeqm:
Cytat:
Było pisać, przyjechałbym na 100%
No to teraz piszemy: przyjeżdżaj a z tej okazji odbędzie się kolejne podobne palenie.
Radek, no to kiedy będziesz?
PS-Rafała zabieraj ze sobą, a jak, a co. :beerchug :cb: :beerchug :cb:
he he!! ale meeting!! Drinks wychodzi na czoło polskiego kolportera dobrego ducha (i ciała!) cygaroiwego!!;-)
a o Wide Churchilla właśnei miałem zapytać - bo widziałem, że Dzik "jadł"...;-) ale poczekam z tymi moimi cośmy je z Radkiem....ale to on miał foty wstawić..wcale nei kompromitujące!;-)
a do Wro to czas zajechać!!do 3City tym bardziej...
hej
Więc właśnie zapytowywuję się Was koledzy południowcy: KIEDY?
Może jakiś troszkę większy zjazd na wiosnę???
WIOSNA NASZA!!!!!!!!!!!!!!
Taka jakby FOSCA (jak zwał tak zwał, bo ludzie i cygara sa ważni a nie nazewnictwo).
Rafałku, ja tam pamiętliwy nie jestem, ale nigdy nie zapomnę :nunu:, żeś onegdaj na organizowaną na Kaszubach FOSCA'ę nie dojechał.
No to masz do nadrobienia. Przemyśl to sobie, dobrze Tobie chopie radzę :engarde::bleh::bleh:.
Weź lekarza ze sobą :szcz:, Krakowiaków i Górali tyż weź, ustalajmy termin i jechane.
Drinksowi tylko sms-a wyślę i też z Wrocławskimi przybędzie.
Ileż to roboty?
No to kiedy?? Bo wczoraj to mnie zezłościłeś, trzeba było dać cynka 40 min. wcześniej i bym przybył. Jak ja żałuje, że się nie udało dotrzeć.
he he..
licytować się nie będę ile razy ja nie dojechałem a ile razy Ty Bruno....;-)
bo fakt jest taki - że Ty byłeś u mnie a ja u Ciebie (Was) - nie.....! a spotykać się lubimy!! i to fest!!;-)
no ale wybrać się trzeba!!
ja otwartm kodem mówię, ze dla mnie taki dystans jest ...baaardzo miły do przebycia!!
pod warunkiem, że jade motocyklem. co zamierzam uczynić w tym roku! w zeszłym byłem w Kołobrzegu na chwilkę jesienią ( z rodzinką) i ciągnie mnie już! ale musi się wypogodzić - jak dla mnei - od maja wzwyż!
niestety nikogo na siodło nie wezmę - ale może się uda skorelować wyjazd jakoś z bracią śląsko-krakowską???
ja na tak!!
hej
Podstawową sprawą jest wybór jakiegoś terminu. Bruno, co proponujesz?
r
Już się cieszę, bo widzę, że wola polityczna jest. Co do terminu to dajcie się chwilkę namyśleć. Ale Rafał mówi, że od maja w górę, to oczywiście majowy weekend, może nie ten pierwszy, ale powiedzmy drugi? No ustalimy, tylko przybądźcie a ja wymyślę jakas fajną miejscówkę (zależnie od planowanej liczby gości), ale będzie fajnie. :wr: