Jak dla mnie, to i niedziela pasuje...
Wersja do druku
Jak dla mnie, to i niedziela pasuje...
zdecydowanie jestem za niedzielą, niezależnie od godziny :)
pozdrawiam
to jak niedziela przyklepana ?
17.00?
pozdrawiam
jak dla mnie 17ta
Krótko i na temat: g. 17 niedziela (9 sty 2011). Z mojej strony aktualny termin. Do miłego i rozumiem, że będziemy w komplecie. Dziku, może popracujesz na Kacprem? Jeszcze i on zmieściłby sie w wieży.
No i stało się, było miło. Recenzje sporządzi Bruno.
Dlaczego Bruno, recenzję? Bruno jest dziś leniwy i ograniczy sie do niezbędnego minimum.
Stały skład: Bruno, Karramba, Jasiek1234567890, Dzik. Zadymiliśmy solidnie wieżę. Ja paliłem Gurkha Fuerte, Karramba - Montecristo Edmundo, Dzik - Upman Magnum 50 a Jasiek - Don Felo.
Do następnego!
Bo tylko ty robiłeś zdjęcia Bruno. Dziękuje raz jeszcze za miłe spotkanie.
Dziś odbyło sie godne odnotowania trójmiejskie spotkanie w pubie Kinsky w Sopocie. Akcja była spontaniczna a pretekstem stała się wizyta u nas znanego prawie wszystkim Drinksa z Wrocławia. Co tu dużo gadać, dobre cygara, fajna miejscówka i dobre towarzystwo. Może niektórych piekły uszy, bo poplotkowaliśmy sobie troszkę, ale to nieuniknione :szcz:. Z Darkiem nie widziałem się chyba z rok, albo dłużej. Powiem tak, tego typu spotkania od czasu do czasu, przywracają wiarę w normalność życia. Dziękuję uczestnikom: Dzikowi, Drinksowi i sobie, hahahahahahahahaa.
I jeszcze dwa: