ok :szcz: dajcie znać ja zawsze w pełnej gotowości :wr:
Wersja do druku
ok :szcz: dajcie znać ja zawsze w pełnej gotowości :wr:
Panowie, tak sobie patrzę w kalendarz i co widzę? Rok nam się kończy nieuchronnie. Trzeba przecież się spotkać jak najszybciej, ale już w Nowym LEPSZYM roku 2011. Patrzę w ten kalendarz i patrzę i przychodzi mi do głowy taki fajny termin i nieodległy: 6 stycznia (czwartek). Co powiecie o spotkaniu cygarowym, tam gdzie zawsze 6 stycznia? Godzina powiedzmy 17,00-ta. Kto mógłby sie spotkać?
1. Bruno
/proszę uzupełniać listę/.
Przy okazji mojej obecności w naszym temacie Spotkań Trójmiejskich, chcę Wam wszystkim podziękować za wspólne cygarowe spotkania w ostatnim roku.
Życzę radości i powodzenia w Nowym '11 i wielu udanych chwil wytchnienia przy cygarze i w dobrym (naszym :szcz: :wr: :ss: :thumbup: !!!) towarzystwie.
Wierzę w to głęboko i szczerze, że najbliższy czas będzie dla nas wszystkich lepszy niż mijający trudny roczek 2010, niech mu przestrzeń kosmiczna lekką będzie :hmm:.
Pozdrawiam
Bruno.
A ja nie mam pojęcia co jest 6-go stycznia :hmm: nikt mnie chyba jeszcze nie zdążył poinformować. Po za tym jestem za :ss: I też mam nadzieje, że nowy będzie lepszy :szcz:
6 stycznia mamy nowe święto, wolny od pracy dzień: Trzech Króli. Mam nadzieję, że trzej królowie też wpadną do wieży i z nami zapalą, hahahahahaha :szcz:
Ja będę obecny na 100%. W sumie mnie się nie musisz pytać, bo ja zawsze się dostosuję - niczym kameleon.
Nie mówię tak, ale nie mówię i nie. Dam znać w tygodniu. Na razie trudno mi powiedzieć.
Nie mów "nie" i dopasuj tak, żeby dobrze było. Wierzę w Ciebie Dziku! :)
ja raczej nie dam rady o tej godzinie :)
pozdrawiam
Panowie, prośba - spróbujmy w takim razie dopasować tak termin, abyśmy wszyscy mogli się spotkać. Byłoby miło razem uczcić Nowy Rok.
Niedziela dla mnie dużo lepsza, na tą chwilę, też nie byłoby mnie w czwartek.