Skyhawk kiedyś w Graciarni dwa palił. Opisałem to nawet w temacie spotkań w Graciarni swego czasu. Nie wiem czy pamięta co palił :)
r
Wersja do druku
Skyhawk kiedyś w Graciarni dwa palił. Opisałem to nawet w temacie spotkań w Graciarni swego czasu. Nie wiem czy pamięta co palił :)
r
No, faktycznie, chyba jest nawet na zdjęciu ... http://img146.imageshack.us/i/56639345.jpg/
chyba wyjątkowo off top - owy ten wątek .....
Dobrze,że chyba...
Bywałe gorsze tematy,a ten wcale nie jest taki off...
Kiedy dostałem od Dzika Cohibę Maduro Genios i specjalne zadanie dochodzeniowo śledcze, długo zastanawiałem się jak je wykonać.
W pewnym momencie miałem zamiar wypalić dwa cygara jednocześnie na przemian.
Nawet podzieliłem się tym pomysłem na jednym z większych trójmiejskich spotkań,które ostatnio się nie odbywają :confused:
Ostatecznie oszacowałem swoje możliwości i odstąpiłem od tego pomysłu,może kiedyś.
Gdyby cygara były mniejszego formatu i ważny cel to poświęciłbym się do jednoczesnego wypalenia na przemian dwóch cygar.
Tak więc ostateczna odpowiedź brzmi jeszcze nie.
Aczkolwiek przypomniało mi się,że paliłem :eek:.
Dawno temu w celu porównawczym Cohiba Siglo II i Trinidad Coloniales,ale to były cygara palone jedno po drugim i wygrał Coloniales.
Ciekawe byłoby powtórzenie tego testu,hm :confused: nie mam ani jednego z tych cygar.
E tam, dwa to banał. TRZY, CZTERY !!!
PIEĆ, SZEŚĆ !!!:szcz:
A potem TRZY, CZTERY.... PIĘĆ, SZEŚĆ miesięcy bez logowania się na forum. Zrobicie podkład ze smalcu a i tak pobudka będzie na intensywnej terapii.
Generalnie uważam, że palenie dwóch porównywanych cygar ma sens, ale jeśli różnica między nimi jest bardzo subtelna. Zawsze jednak wydawało mi się, że idziemy na JAKOŚĆ, a nie na ILOŚĆ.