Odp: Śląskie Poniedziałki Cygarowe
Dziękuję wszystkim za przybycie i miłą atmosferę:gd:. Obyśmy mogli częściej się tak spotykać:)
Poszło z dymem wiele cygar, niestety mój 3 letni Genios nie powalił mnie na kolana
Jacek, szkoda że nam łącze urwało :(
Marek dzięki za i fotorelacje:)
Wróciliśmy już z Dźwirzyna, tam też nieźle popaliliśmy w przemiłym towarzystwie między innymi Kasi Figury (nie wiedziałem że też pali cygara, Zaprosiliśmy ją na forum, zobaczymy czy tu trafi)
Więc co do środy, to jak najbardziej zapraszamy do nas, ,byle by po 18 bo mamy sesję zdjęciową na "plantacji". Grill stoi więc jak będziecie mieli ochotę to zawsze można cosik na ruszt wrzucić.
No i pięknie - po 18 u Lecha. Jeśli pogoda nie dopisze, mamy świeżo odkrytą Damę Pik, rzut beretem od Leszka.
Do zobaczenia!
r a d e k
To super, że udało się zmontować palonko. Pozdrawiam do zobaczenia.
Na zachętę abyście przybyli na jutrzejsze spotkanie dodam, że Aficonados którzy ostatnio zaszczycili nas swoją obecnością mają do odebrania cygara, które były zwijane podczas spotkania - DON LECHO Primero Aniversario :ss:Jacek również bo przecież był obecny :)
A więc do zobaczyska
jezzz...
jeszcze nie dałęm rady naskrobać kilku peanów na temat ostatniego spostkania a tu już się na stepne kroi..!
suuper..!
ja będę po 18.00.. i pogoda mi nie straszne gdy Dama Pik w pobliżu..;-)
a ostatnio było "rocznicowo zjawiskowo"!! mamy pewny i namacalny punkt spotkań ślaskich! trza jakąś "nową świecką tradycję" ustawić i kultywować!! czyt.: opalać!
dopóki pogoda w miare łaskawa. od zimy ruszy palenie w klubie u mnie przy kominku. ale to jeszcze chwilę...
pozdro serde i dozo!!
Panowie może jakieś palonko:hmmm , bo śmiertelna cisza w temacie
Ano, ja chyba od sierpnia zero przygody cygarowej. Chętnie jeśli czas pozwoli . Podajcie jakieś bliższe namiary co, gdzie , kiedy ?:)
U mnie też chęć wielka - z infekcji wychodzę :)
Kiedy?
r
Widzę, że Śląsk się montuje. Czyli duch w narodzie nie zginął. No to może i północ ożyje.
Panowie dobre wieści:
W łososiu na starych zasadach -czyli można palić:ss: !!!:szcz:
Poniedziałki znów ożyją , więc kiedy się montujemy?