Ja w tym zakresie jestem dyletentem.
Zdjęcia lepiej robi Jacek.
Więc jeszcze chwila i będzie profesjonalna dokumentacja.
Wersja do druku
Ja w tym zakresie jestem dyletentem.
Zdjęcia lepiej robi Jacek.
Więc jeszcze chwila i będzie profesjonalna dokumentacja.
Panowie moderatorzy
Uprzejmie proszę, żeby zakazać ze skutkiem natychmiastowym, aby Bles ogłaszał tutaj jakie cygara pali albo jakie sobie kupuje. Ja nie po to wchodzę na forum, żeby się nabawić ślinotoku czy nawet nerwicy. To jest niedopuszczalne, żeby takie cygara palić w kraju, który ma poważny deficyt budżetowy, no i dzieci w Bieszczadach ( podobno gdzieś jeszcze też, ale nie pamiętam dokładnie gdzie) nie jedzą obiadów. Poza tym jest Rodzina Radia Maryja, która powinna być wspierana przez prawdziwych Polaków, a nie żeby przysparzać zysków rozwydrzonym kapitalistom z kraju, który i tak jest wystarczająco bogaty, bo sprzedaje drogie zegarki i sery. I tak powinno być, żeby nie kupowac takich cygar, tylko mysleć o Polsce i Polakach . Niech więc Panowie Moderatorzy to sobie dobrze przemyślą, żeby było wszystkim dobrze i po polsku sprawiedliwie.
Życzliwy Użytkownik.
Chwila, chwila !!! To nie ja sam !!! Te 3 sztuki to Angi, Jacek i ja.
Do tego zostałe nabyte empty pudełko do recenzji i do kolekcji.
Piękne, jakby kawałek forteepianu odcięli.
I na ukojenie nerwów związanych z wyciągiem z karty 3 szt. Partka D4 w tubie dali.
Rafhof - te 3 sztuki El Credito, które mi podarowałeś w Brennej, spłonęły w Brennej. Kolejnych dwóch nie odmówię i będę zobowiązany jeśli Ty mi też nie odmówisz jakiejś Co ..... , sorry dobrej / -ych sztuk ode mnie pod choinkę :D
śliczności ....
aż strach pisać ile za pudełko trzeba było zapłacić.
Tak,Jerzy masz słuszność to krwiopijca kapitalista zabrał wysoki datek na głodne dzieci.
Ja płacę ,nie jest tak,że tylko za cygara.
chyba zasłużyliśmy na ten mały kawałek luksusu... :D
oby tylko się nim okazał.:cb:
Bles... Tyś nie premier (może jeszcze...;-) - a ja nie miss Polski (na pewno never!!;-) więc pozwolę sobie sparafrazować:
Błażejowi się nie odmawia!!;-)
a tak w sumie to może jakiś wątek świąteczno-podarkowy sobie zapodamy na te nadchodzące święta czyli "dzingl bels"???co Panowie admino-modowie??;-)
ja już tu się z Blesem poprezetuję wzajemnie - a może inni by też chcieli? a nie będziemy w tym temacie "śmiecić" prezentami!;-)
pozdro serde i dzięki "z wierchu"!!;)
hej
A czy takiego wątku już nie ma???
Rafał rozglądnij się dobrze,nawet pisałeś tam...
Wreszcie ! Po trzech tygodniach dotarły...
Celnicy sobie stwierdzili że pudełko jest zamoczone i sobie komisyjnie otworzą żeby zobaczyć czy się nie popsuło...
JFR Vintage Selection III Habano Maduro Super Toro :D
Cytując za Wujaszkiem:
"The line is called JFR (Just For Retail), and they are not to be sold on the internet or in catalogs. In fact I had to sign a contract stating I would only sell them in my store. Now in that contract there is nothing written about a Polish Cigar Forum.
The Box I sent is the Maduro, there are also Corojo wrapped cigars in this line and I carry both in the store and both sell very well. The vitola are Robusto 5.5x50, Super Toro 6.5x52 and Titan 6x60.
I will be putting them on special at the forum once you try them and received some feedback."
Tak więc popróbować je będzie trzeba :)
Muszą jednak odpocząć w nowym humidorze (w sumie na nie czekał :) ) bo podróż zniosły... cóż, źle.
Prawie wszystkie mają minimalne pęknięcia okrywy, kilka nawet dość spore.
Pomijając ten defekt wyglądają wspaniale, ciemna, oleista okrywa, słuszny rozmiar :)
Zresztą, patrzcie sami.
Pozdrawiam,
Adam
taaaa...nooo...hmmm...ojjj...
piękny pakunek..!!!
no to jakie plany w związku z nim???
mogę jakoś pomóc...?;-)
pozdro
Piękne supełki mają i takie opalone.
Co się będzie Rafał sam męczył, ja też pomogę!