Tak, no tak, postaramy się spiknąć w niedzielę i być nas miejscu i zapalić w większym gronie. Wreszcie.
Wersja do druku
Tak, no tak, postaramy się spiknąć w niedzielę i być nas miejscu i zapalić w większym gronie. Wreszcie.
Co do najbliższego weekendu mam nadzieje, że się spotkamy. Uważam, że mamy taka listę obecności constans:
1. Bruno (wiadomo),
2. jasiek12345678 (też wiadomo),
3. Dzik (bo dawno nie był i ma zaległosci),
4. Karramba (bo jest nowy i musimy go uświadomic :gd: ).
Jeśli jest ktos chętny spoza powyższej listy to oczywiście zapraszam.
Teraz termin.
Może rozważymy drobna zmianę w stosunku do tradycyjnego? Ale oczywiście tylko pod warunkiem, że będzie to pasowało wszystkim ze ścisłej listy. I tak proponuję dwa alternatywne terminy do wyboru.
I. Sobota (jutro) ok. godz. 19-20 start.
II. Niedziela, ale troszkę wcześniej, powiedzmy o 17-ej.
Jeśli nie pasuje, to tak jak zwykle.
Wypowiedzcie się i potwierdźcie, proszę, obecność. Ale przypominam, że dla ludzi z listy i tak jest to obecność obowiązkowa. :D :D :D :D
sobota nie da rady, niedziela 17 jak najbardziej :)
pozdrawiam
mi pasują oba terminy po za tym nie podlega to żadnej dyskusji jak się domyślam ... Będę na 100%
Nie podlega :szcz: :ss: :cb:. Czekamy tylko na Dzika i potwierdzamy godzinę, ale wynika, że widzimy się w niedzielę. Ciekawe co będziemy palić? :hmm:
Sobota u mnie odpada też. Niedziela, może być godzina 17 w zasadzie chyba, pasowałoby mi bardziej o tej 19 czy 20, ale dostosuję się do Was.
No to stoi! Niedziela, godzina 17,00. No i piknie.
Karramba, wyślę Ci adres na Priv.
Bruno co ?? hmmmm liczę na waszą wiedzę i doświadczenie . Po za tym ja jeszcze nie mam cygar , ani humidora ... Liczę na wiedzę waszą i waszą rade .
Spoko, Piotr, dasz radę a my Cie chętnie nakierujemy. I cygarem tez poczęstujemy. Humidor też pomożemy Ci znaleźć odpowiedni. Nic sie nie bój, Aficionados nie gryzą. Jesteś nasz i nie skrzywdzimy Ciebie :gl: :cb:
To mnie cieszy wiem , że trafiłem w dobre miejsce .