Odp: W TRÓJMIEŚCIE też palimy :-)
No dobra Panowie. Ten ch....., znaczy ten nienajlepszy rok się kończy a my palić musimy, coby tradycja trójmiejska całkiem nie zdechła.
Jutro o godzinie 20-ej tam gdzie zwykle. Proszę potwierdzać obecność a Jasiek jest proszony o wcześniejsze przybycie w celu omówienia innych poufnych spraw.
LISTA:
1. Bruno
2.
3.
4.
LISTA:
1. Bruno
2. Jasiu1234567890
3.
4.
no i popaliliśmy.
Ja Playboy Robusto, delikatne, spokojne, aksamitne, najbardziej podeszła mi końcówka więc paliłem do samego KIEPA :D
Bruno co palił sam napisze,ja tylko powiem że mu smakowało :)
Jacek nie palił nic:)
pozdrawiam
1 załącznik(ów)
Po pierwsze to, że Jacek nie palił to jest karygodne. Żeby mi to było po raz ostatni. :hmm:
Faktycznie Jasiek palce poparzył.
Moje Camacho Negro było doskonale i oczywiście, że smakowało. Ale to sycące cygaro, dobrze zbudowane i zostało chyba z 1,5-2 cm. Tak się z nim rozstałem.
Pogadaliśmy ... troszeczkę, dopóki net pozwolił. Jasiek oczywiście był na miejscu :).
:git:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bruno
Po pierwsze to, że Jacek nie palił to jest karygodne. Żeby mi to było po raz ostatni. :hmm:
...
Pogadaliśmy ... troszeczkę, dopóki net pozwolił. Jasiek oczywiście był na miejscu :).
:git:
będzie zdrowie,to i się coś zapali.
net tu nie miał swojej winy,tylko moje gapiostwo,zapomniałem podłączyć podstawy chłodzącej do usb i trupek się przegrzał.
:wr: a gdzie miał być...:ss:
Ano widzisz, czyli wina trupka. Noo, Jasiek teoretycznie też mógł być via kabel a był na miejscu :szcz:
Mi niestety niedziela nie odpowiadała, ale w następną bardzo chętnie bym coś z Wami zapalił- spotykamy się?
Cytat:
Zamieszczone przez
jasiu1234567890
Tak :)
via kabel czy na miejscu?:whle::hmmm
na miejscu... a jakże. :D
pozdrawiam