Adam,
Izoluj je, albo siebie ;)
r
Wersja do druku
Adam,
Izoluj je, albo siebie ;)
r
Adam a ile mają lat? Może mogłyby już palić z Tobą? :)
5, 2, 2 :)
No izoluje sie, izoluje, w paparazzi najczesciej ;)
Adam
No Adam, to Ty troche musisz poczekać na wspólne rodzinne palenie :) Cierpliwości a tymczasem - Paparazzi ;).
Wracając do tematu. Naszło mnie mimo późnej pory i dziś padło na cygaro z Jamajki: Royal Jamaican Oro Rojo Toro, niedawny prezent od Jaśka. Przyciągajacy wzrok podwójny pierścień i intrygujący aromat przed odpaleniem.
Cygaro jest produkowane na Dominikanie, a blend to mieszanka Jamajki, Nikaragui i Hondurasu :)
pozdrawiam
Aha, dzięki Jasiu za korektę. Format jest bardzo odpowiedni dla mnie na dziś.
Dzisiaj z Rafałem zapaliliśmy coś, co w świetle ostatnich wydarzeń zapalić należało... Cohiba Behike BHK 52.
Krótko napiszę, że to wybitne cygaro (mam nadzieję, że szanowny Współpalacz potwierdzi) i skutkiem tego palenia jest zakup kolejnego pudełka. Nie mogliśmy się oprzeć. Poważnie.
r a d e k
No chłopaki, no to pojechaliście. I bardzo dobrze :)
Jednym słowem : gratulacje :D
Adam
oj było mocno!! na niemalże rozpoczęcie roku takie cygaro!! Behike 52. moje pierwsze z tej rodziny. i od razu numero uno ad.2010. nie dziwie się, ze tak wysoko je oceniono! smaczne!! kubańskie bezapelacyjnie! ale takie różnorodnie smakowite!
Na tym forum wypada jedynie o ekscesach cygarowych pisać - ale to co się działo przed zapaleniem tego cygara wymagao by odrębnego tematu;-)
że napomknę tylko o kulinarnych, kawowych, muzycznych i "brendy'owych" kwestiach towarzyszącym nam przed-w trakcie-po celebrze związanej z paleniem tak doniosłego i smakowitego cygara!!
Najważniejsza kwestia (dla mnie!) - gdyby nie takie towarzystwo - to cygaro by mi chyba aż tak nie smakowało!! dzięki Radku!!
no dobra-dobra - bez nadmiwrnego słodzenia!! - cygaro sobie sam kupiłem...ale za pośrednictwem Radka;-)... a polędwica, "szałot, kartofle ze pieca", kawa to już tylko - on!!;-)
inne "dobawki" przyjemnościowe...hmmm.. - zobaczycie zapewne w innym temacie!!;-) jak Radek już zetknie kompa z fotoaparatem;-)
no i efektem tego spotkania - stało się nabycie kolejnych egzemplarzy do palenia...;-) tego gralla 2010..w ilości pudełkowej...ehh..człowiek czasem taki "gupi"....*
hej
*-mówię za siebie!!!